torsdag 22. mai 2008

Gressenke

Dag 1 som gressenke nærmer seg kvelden og jeg har sydd og strikket i ettermiddag. Foxy har hatt godbitsøk på plenen og da så jeg at ordet gressenke fikk en dobbel betydning, plenen trengs å slås.... Det utsatte jeg glatt til i morra eller lørdagen. Mens jeg funderte hvilket tre som skulle få en liten akupunktur behandling i form av knappenåler som oppheng for strikketøyposene som skulle fotograferes falt valget på denne gamle damen:
Nedi venstre hjørne skimtes ryggen på en schäfer som fyller 8 år i dag. Tilbake til treet. Det er jo så poppis å ha konkurranse på bloggen. Den som klarer å gjette hvilket tre som strikketøyposene henger på, er med i en trekning på en av dem!
Så legg igjen kommentarer jenter. Jeg har prøvd meg på nærbilder, vet ikke hvor vellykka det ble, men jeg må jo øve på fotografering for å bli bedre....
Jeg nevnte at jeg har strikka i dag. Det resulterte i at jeg har rekt opp i ettermiddag. Jeg strikker i pausene på jobben og når jeg kom hjem fant jeg en feil, så måtte jeg rekke opp att att. Så i morra bytter jeg pausehåndarbeide fra shetland triangle sjal med stitchery fra Leannes House.
Bilder av stitcheriet kommer så snart jeg er ferdig, imens så kan du jo fundere på hvilket tre jeg har fotografert. Alle konkurranser har jo en deadline. Du må legge igjen en kommentar innen søndag kveld klokka 20. Altså innen søndag 25. mai 2008 klokka 20.
Det er et over 20 år gammelt tre. Så hvis ho virkelig kvikner til i år kan det jo skyldes nålestikkene hun fikk i dag.
Jeg hadde med meg to nåler ut - når jeg gikk inn igjen hadde jeg ei nål. Jeg får finne en magnet i morra og se om jeg finner ho....I forrig innlegg fikk jeg en pris og den skal jeg gi videre, men jeg sliter litt med å få til å skrive linker med navnet på bloggeren feks Kari Anne og ikke hele bloggadressen. Så til jeg finner ut det, kan jo du legge inn kommentar og bli med på konkurransen.
Og vi ønsker lykke til!
Kari Anne

20 kommentarer:

lene sa...

Herlige strikketøyposer, i nydelige farger som henger på GRANTREET? ditt..

marie sa...

Jeg tipper bjørketre som er mosegrodd.

Flotte fargesammensetninger på veskene dine.

Sandra sa...

de posene var sannelig lekre :)
jeg tipper de henger i et gammelt seljetre... men noen tre-ekspert er jeg ikke *ler*

Maja sa...

Første som slo meg var en furu.

Flotte strikketøyposer

Siw sa...

Utolig flotte poser -den brune helt klart min favoritt.

kdoris sa...

De posene var riktig flotte,koselig å ha håndarbeid i sånne.
Gjetter at treet er,epletre,kanskje

Ruth@ sa...

Hei dette er et veldig gammelt furu tre...

Tebasile sa...

Så flotte strikketøyposer. Jeg tror det henger i ett seljetre.

Liv Irene sa...

Flotte poser! Jeg tror det er ett grantre:)

Inghild sa...

- og jeg tror det er ei bjørk !

Kari Anne sa...

Jeg kan røpe såpass at ingen har riktig så langt. Jeg bor i utkanten av skogen i Vestfold. Noen vil nok si at jeg bor midt i skauen.
Stikkord: Det er et tre med løv.
Det er lov å svare flere ganger :o)
Kari Anne

Hanne sa...

Nydelige poser. Henger de i et furu tre mon tro?
Ha en god helg.

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Har juksa litt, og fått hjelp av svigers. Han mener bestemt at det er ei rogn. Tror du har ei framtid innafor treakupunktur, forresten. Strikkeposene ble kjempefine, særlig den med det gule foret(;)
Hilsen fruTicosus

Anonym sa...

Posene er kjempefine. Jeg tror treet er en or.
Nyt dagene som gressenke.
Vigdis

Torunn sa...

Nydelege strikketøyposar!! Må tenke litt på det treet. ;) Nydeleg sjal du held på å strikke og,- gler meg til å sjå det ferdige resultatet. Ønskjer deg ei fortsatt fin helg!

Anonym sa...

Morsom blogg og super konkurranse -slank eik kanskje? Hilsen hun i blå v- genser du vet

petrine sa...

Jeg tror posen henger iet bjørketre.

Mona Ragnhildrød sa...

Hei Karianne. Jeg tror det er en rogn. Flotte håndarbeidsposer.

Kari Anne sa...

Nå nærmer det seg trekning - under to timer igjen. Det så lenge ut til at jeg bare trengte å utrope vinneren, men nå er det i hvertfall to med riktig svar :o)

vibbedille sa...

He he eg strikket en halv klut og en skrubbeklut, må jo fange litt reker og krabbe og vettu, men der er raske å strikke altså! Kooos deg
Klem vibbedille