søndag 9. mars 2008

Snart klar for påske.

I grunnen koselig med det man lager som kan tas fram igjen år etter år!
Laget denne påskeløperen for noen år siden og fant den fram her om dagen. En kjapp tur under strykejernet, ny gul Gerbra og vips så var kjøkkenet klart for påske.

Har lenge vært fan av mønsteret Shetland Triangle Shawl som Bente B har laget. http://www.bentemor.com/blogg/?cat=71
Mønsteret er hentet fra boken Wrap Style. Min søster gikk til innkjøp av boken og jeg fikk låne den. Skjønte ikke helt åssen jeg begynte på sjalet og leverte pent fra meg boken igjen. Så kom kløen, ikke no strikketøy!! Etter ei kjapp nettrunde fant jeg denne bloggen:
http://www.slagtenhelligko.dk/2008/01/27/kogler/
Det resulterte i at par av disse:
Her ser det ut som jeg har en arm på størrelse med et monster, noe som i og for seg er riktig (kommer an på øynene som ser) men det ser ille ut på trykk!! Jeg har nemlig fått beskjed om at det må være nærbilder av det som lages og legges ut på blogg. Siden jeg er ganske lydig av meg har jeg nå gjort det! Pulsvarmerene er strikket i Lanett og matcher jakka mi helt perfekt!!

Innimellom så syr jeg litt også:
Dette skal bli en lomme inni ei veske som ligger klar til montering på syrommet mitt.
Til tirsdagen er det sykveld igjen og da kan det jo hende at jeg får ånden over meg og at jeg får gjort veska ferdig...... Mønsteret er forøvrig hentet fra Leannes House.
Hilsen Kari Anne

4 kommentarer:

Inghild sa...

Ja, det er godt noen er klar for påske.....!
Men si meg en ting; såååå mye jobb på en inner-lomme????

Lena sa...

Her var det mye fint! Den påskeløperen din var skikkelig koselig, så flink du er til å sy! Og pulsvantene ble flotte, pent mønster:-)Og jeg falt pladask for det flotte broderiet ditt, herlig motiv:o) Ha en fin uke, og takk for besøk på bloggen min!

Anonym sa...

Så flotte ting du har laget. Skulle ønske jeg hadde overskuddet. Lomma var jo alldeles nyyyydelig.

Vigdis

Anonym sa...

Fantastisk fin veske :) Har titta i blggen din ei stund og kosa meg med alt det fine du både syr og strikker :) Ha en fin søndag.
http://ronille.wordpress.com