lørdag 22. mars 2008

PÅSKEKOS 2008

I fra det ene til det andre, som farmor pleier å si. Snakk om vær i går! Det kom over 50 cm med snø og i dag skinner sola fra skyfri himmel. Og jeg har fri!!! Deilig og kose seg i solveggen med kaffe og kvikklunch. Egentlig litt uvanlig at jeg tar bilde av sjokolade, jeg pleier å spise den:o)
I går kveld hadde vi ei svær godteskål. Det har vi ikke i dag. Foxy (hunden vår) falt for fristelsen til morran og slenge innpå litt snop. Ho endte opp med et gelejordbær av den litt seige sorten som satt seg skikkelig fast i tanna. Ikke nok med at ho blei tatt på fersken, ho svinga til skåla som gikk i gulvet i tusen knas. Nå har vi ikke no smågodt :o(

Men pytt sann, hva gjør vel det når vi har appelsin og kvikklunsj. Pannebåndet er et sånt calorimetry som jeg har hentet mønster på her: http://blogg.hobbyboden.com/lindan/index.php/2007/03/27/p17973

I snøføyka i går var jeg en tur på syrommet og kom over denne. Sysak, kaller Lise Bergene den. Jeg var på kurs hos Lise og sydde denne for ei god stund siden. Halvferdig har den siden da liggi på syrommet, jeg fikk sydd den ferdig i går. Det som manglet var lukkekant og litt annet småtteri. Det blei litt stusselig å bare ta bilde av den så jeg tok med ei godt brukt nålpute og ei lita syveske.
Sånn ser den ut inni:
Mens vi venter på våren har jeg laget meg ei vårveske. Stitchery fra Leannes House ellers er resten sydd uten mønster. Litt rar i fasongen blei den, men fant ut at det ikke gjør så mye siden ho som skal gå med den (meg) også er litt rar i fasongen :o) Kan jo hende vi passer godt sammen hvis ikke gir jeg den til noen som liker den.
Lomma inni fikk også et lite stitchery. Bedre bilde av det ligger i et tidligere innlegg.
Med de beste ønsker om en fortsatt GOD PÅSKE!!
Hilsen fra Kari Anne

9 kommentarer:

lurifax sa...

Ja,det har vært ein fin påske.
Bare to dager igjen.
Fortsatt god påske og takk fro komentar i bloggen.

toja sa...

Så flott veska di var! Gir skikkelig vårfølelse!
Fortsatt god påske!

Annki sa...

Så flink de er å sy... jeg er megakløne med symaskinen, men håper jeg kan lære

Ingrid sa...

Den vårveska var virkelig nydelig. Gjennomført og fin! God påske!

Inghild sa...

Fortell meg bare en ting: "Hva må jeg gjøre for å få grini til meg den veska??????"

STRIKKEMOR(O) sa...

Det er kjempefine ting du lagar! Koseleg blogg!

Bella sa...

Den veska var utrolig flott!! Den kan du godt sende hit til meg *ler*
Virkelig, virkelig herlig vårveske!

Ha en fin uke!

Anonym sa...

Jeg også kunne gjerne tenke meg den veska. Ellers så var fetteren til Foxy også på bordet og forsynte seg av påskegodteri. Lå bare i sofaen med uskyldige øyne når vi kom hjem. Men jeg har i hvertfall skåla i behold.
Hilsen lillesøstra.

mimouna sa...

Så flotte ting du syr! Nydelige fargesammensetninger og fløotte mønstre. Den som kunne lage slikt, sukk.....

Ønsker deg og dine en flott helg!