mandag 28. januar 2008

Solen skinner og himmelen er blå!

Da er det bare å gå ut med kamera og ta noen bilder. Legger ut bilder av ting jeg har hatt ferdig en stund men ikke tatt bilder av før.

Calorimetry eller pannebånd som jeg kaller det har jeg strikket fire av. De ble gitt bort til jul og bursdager og har et igjen selv. Det er egentlig utrolig siden jeg pleier å gi bort alt jeg lager..

Oppskriften er her: http://www.knitty.com/ISSUEwinter06/PATTcalorimetry.html

Her fant jeg en norsk utgave som hjalp meg igang :

http://blogg.hobbyboden.com/lindan/index.php?cat=1483

Legg hodet på skakke og lat som at bildet står på høykant!!!!

Ikke tale om at det vil inn den rette veien, roter med klokken, du lissom. Har knota med det nå en halv times tid og gidder ikke mer!

Mappen har jeg sydd mange av. De er laget etter inspirasjon fra Lise Bergene. Stitchery er hentet fra Leannes House. Størrelsen er akkutat passe til et nøste og fem pinner.Sånn ser den ut inni. Lomma er mest til pynt, men kjekk å feste nåler i når det er sysaker jeg har i den.

Forstatt ledige plasser på pay i forward for å si det sånn!!!

Har tenkt litt på at det jeg lager ikke er no fint siden det er ingen som melder seg på. Kan jo også hende at det er mange som har vært med på dette før og ikke har lyst på en runde til. Håper i alle fall at det kommer noen på før jeg får min "gave" fra Badegakka!!

Ut i det fine været igjen, noen ganger er det en fordel å begynne på jobb klokka tre :o)

Solskinnshilsen fra Kari Anne

8 kommentarer:

piale sa...

Så utrolig fin veske. Ei slik kunne jeg jammen tenkt meg til min strikkesaker, men vi får se når jeg får tid til symaskina igjen...

GreteR sa...

Så flott den strikkeveska di er.
Kjekke desse pannebandene også, lettstrikka og populære.

Hobbygåsa sa...

Så kjempefin mappe du har laget! Lurer på om jeg kan få til noe sånt. Flott Calorimetry også, de er så praktiske. Ha en fortsatt fin dag!

Anonym sa...

Trur du har rett i at mange allerede meldt seg på PIF. Det er i alle fall ikkje noko gale med det du lager, berre så det er sagt! :)

Strikkemappa di er kjempefin. Har skikkelig respekt for folk som kan sy så fint. Sjølv knoter eg i fleire dager før eg klarer å få til noko som er nokonlunde ok..

Hobbyhuset-Merete sa...

Kjempefin veske!! søtt med stitcheriet på..er så svak for hjerter..

Strikkelise sa...

Flott veske du har laget og en fin colemetry som er så popp for tiden.

Fjellrosa sa...

Lekkert veske...bestilling????

Anonym sa...

Heisann! Super side du har her da! Blei tipsa av modellen din :) Blei nesten litt inspirert til å våge meg på å prøve å strikke pannebånd. Supert med oppskrifter å greier! Vinteren er jo over men kan jo prøve å få de ferdig til neste vinter hvis jeg står på :) he he
Klemmer fra Trine