torsdag 17. januar 2008

Bursdag = pakke


Jeg har to søstre, til bursdagen fikk jeg en flott tulipanbukett av min lillesøster og av min storesøster fikk jeg garn. Lanett og mønsteret til http://www.freewebs.com/spillyjane/Sea%20Mineral%20Mittens.pdf Det beste av alt er at jeg også fikk strikkepinner, og ikke hvilken som helst strikkepinner. Dette må være rolls roys i strikkepinneverden. Kom i svart etui og hadde rundpinner med løse kabler, ble jeg fortalt mens jeg satt stum og tok på de vakre pinnene. Jeg fikk ikke hele settet altså, seks stk pinner nr. 2,5 og er veldig fornøyd med det!Poenget er at de er aldeles nydelige å strikke med!! Følelsen kan bl.a. sammenlignes med:
Å ta av slalomstøvlene etter en hel dag i bakken,
17. mai på ettermiddagen når du endelig kan ta av den litt for trange bunaden,
Gå opp en lang tung bakke og fortsatt ha pust på toppen, osv.
Nå er det ei stund siden jeg har stått slalom, hatt på meg bunad og gått opp en bakke uten å være svimmel på toppen, men jeg husker følelsen.......
Nå skal jeg lissom komme med navnet på herligheten og hvor de kan fås kjøpt og alt det der, men det står helt bom stille!! Ikke tale om jeg kommer på navnet!!! Kan det være at jeg akkurat er blitt et år eldre???
Kommer tilbake til saken, med håp om at noen er så snill og hvisker meg idet i en kommentar......

9 kommentarer:

Inghild sa...

He-he, jeg SA du kom til å bli forbauset!!!
Du har nettopp oppdaget Knitpicks Harmony Wood - pinner!!
(Kjøpt hos www.getknitted.com)

Har du strikket siden du dro herfra i går? Så fint det blir!

Hilsen "big sister"

Kathrines Quilte Stue sa...

Hei,hei.
Takk for hyggelig kommentar på bloggen! Hyggelig hvis du beslker oss i butikken også :o)

Ha en koselig helg.

Pinneguri sa...

Whow! Så vakkert det blir! Og vet du, det høres kjempeteit ut, men jeg blir helt rørt jeg, over at det norske yndlingsgarnet mitt brukes til det vakre mønsteret til SpillyJane, og at resultatet blir så bra! Hvorfor i all verden skal man (jeg ...) da bestille garn fra junaiten?!
Hå, disse gleder jeg meg til å se ferdige :)
Strikka feil, hvor da? Strikker du samme feil på andre votten blir det design, vet du ;)

Pinneguri sa...

Attåt:
Jeg sjekka litt seint, påsto at du ikke var på Ravelry og la inn en lenke til SpillyJane om votten din. Men ser du er der, men ikke har lagt ut bildet så da har jeg i hvert fall ikke gjort noe gærent.

Hobbygåsa sa...

Så flotte farger til de vottene, det blir nydelig! Vottene står på min liste også, men jeg må gjøre meg ferdig med Paradoxical først og de er fryktelig kjedelig å strikke... Ha en fin helg!

Anonym sa...

Hei Kari Anne. Gratulere med blogg. Nå er det lissom bare meg som ikke har blogg, nå da? Jeg strikker ikke nok til å blogge, men det veldig moro å se hva du og "big sister" lager. Håper tulipanene holder seg. Vottene er utrolig nydelige. Du husker vel at du har en liten søster, som alltid fryser? Hilsen "little sister"

Helen Brekke sa...

Så fine votter! Du er kjempeflink!

sipusa sa...

Åååååå, de strikkepinnene høres nydelige ut...
Og for noen votter du strikker:-o
Fantastisk nydelig mønster...og farger!!

Gerd sa...

gratulerer med dagen som du har hatt. Og takk for titten i bloggen min :))