søndag 4. april 2010

Vårtegn

I det siste har jeg ikke syns det har vært noe morro å ta bilder, for kameraet har ikke tatt fine nærbilder. Nå har jeg skjønt hvem knapp jeg skal trykke på. Noen ganger kan jeg ikke begripe åssen jeg kan glemme helt åssen jeg gjør/har gjort ting. Jeg har sikkert tatt 1000 vis av bilder

med makro knappen på - så plutselig har jeg glemt at knappen i det hele tatt eksisterer. For ikke å snakke om da jeg kjøpte meg en mp3bok og skulle legge den over på ipoden min. Det hele endte med at jeg måtte ringe min niese og få hjelp over telefonen. Med hjelp, zippa eller zappa jeg fila og klarte jeg det til slutt. Påskekrim på øret og Ishbelsjal på pinnene, da går dagene som en røyk.

Blåveis og hestehov er et vakkert skue.

Buketten har jeg satt på peishylla. Nå skal vi se på en film, og kose oss med resten av påskegodteriet.

Hilsen fra Kari Anne

5 kommentarer:

Inghild sa...

Flotte bilder!! :-)

Mona sa...

Kos deg med blomstene. Deilig å se at det meste av snøen har smeltet. Sett og kjøpt masse fint. Nå er begge pusene i hus. Gamlekatta kom i går kveld, men den andre var litt skeptisk så hun kom ikke inn før i kveld. Snakkes snart!

¨fruTicosus¨ sa...

Jamen godt at du fant den knappen, slik at du fikk tatt de fine vårbildene. Ser ut som det kommer noen krokuser og snøklokker her snart..
Du har fått en award fra meg. Bruk den som du vil.
Hilsen ¨fruTicosus¨

Anonym sa...

Nydelige bilder!! Pass opp for bjønn og gaupe når du er ute å plukker blåveis =)=)=)=)=)

Vigdis

Kate sa...

Nydelige bilder Karianne....
Flink :-)