søndag 13. april 2008

Søndagskos

Etter noen dager med forkjølelse er formen tilbake. Siden jeg tydeligvis har smitta mannen min fant jeg det fornuftig å ta litt tid på syrommet sånn at han kunne slappe av foran tv og sappe rundt i fred og ro.
Deilig å sitte foran symaskinen siden skuldrene er litt kranglete etter strikking de siste dagene. Her er det jeg strikker på for tiden:
Garnet er fra Fjellrosas butikk og heter LORNA'S Laces, fargen heter 630 Bittersweet. Jeg strikker på pinne 4 og mønsteret heter Seafoam waves. Jeg har fra 1 til 3 kast på pinnen i mønsteret står det fra 2 til 4 kast. Vet ikke helt hvorfor jeg gjør det men det blei vel finest sånn da har jeg nok tenkt. Jeg tror jeg begynte 5 eller 6 ganger før jeg liksom kom helt igang.
Jeg er nå godt igang med det andre nøstet og strikkeveska jeg har brukt så langt begynte å bli litt liten:
Så etter å ha kjørt garnet fast i glidelåsen i garnet par ganger har jeg laget denne i dag, uten glidelås:
Det er forholdsvis dårlige antenneforhold på syrommet mitt (tror det er noe som forfølger meg). P1 er kanalen jeg får inn og siden jeg ikke har den beste sangstemmen for tiden, spara jeg Peter Jøback til en annen gang og hørte på radion. Vidar Lønn Arnesen og jeg sydde oss gjennom alle tiders blinkskudd. Jeg syns det var mye gammalt grums men kjente at jeg strøyk i takt etter ABBA's Money, money, money og tankene gikk til et skatteoppgjør som særdeles gikk i min fordel og feriepenger på konto ekstra tidlig, siden jeg har bytta jobb. Sømmen gikk utmerket, ikke plukket opp et sting i dag!!! Jeg leste meg gjennom oppskriften mens jeg sydde. Kuttet to av det jeg skulle kutte to av og sydde ferdig alt av samme farge sånn at jeg slapp å bytte snelle oftere enn nødvendig. Så kommer det en hit fra 1986, året jeg var russ, da kjente jeg at jeg gynget i takt med Billy Oceans When The Going Gets Tough, The Tough Get Going. Det var nesten sånn at jeg fikk lyst til å ta på hvite sokker og ha de uttapå buksebeina :o) I det jeg sydde den siste sømmen, og jeg dro ut siste halvmeter av undertåden og spolen var tom. Sånn har jeg det ikke ofte, det pleier å mangle 10 cm og alt det innebærer med spoling av ny spole og ekstra festing av tråd. Sånn ser den ut flat:
Etter nå å ha strøket ut bretten som syns så utrolig godt ut på bildet og husket å dra ut strykejernet, slapper jeg av ved dataen. Mønsteret til strikketøyposen finner du i hjertlige lapper av Lise Bergene. Jeg syr visst bare hennes ting for tida. Mønsteret finner du på side 49, det er Hanne som inspirerte meg til å sy akkurat dette mønsteret.
Terrorlinerla har hatt fri i dag høres det ut til, ho liker nok ikke regnvær. Jeg har surfet litt rundt på nett og jeg lurer fortsatt på: HVOR GAMMAL KAN EI LINERLE BLI??????
Perlene som hadde forsvunnet 2 innlegg siden har kommet til rette og heter Roccai Lined 4mm rose.
Jeg var innom hos Vigdis med strikkeveska jeg har sydd til ho. Oppi lå pulsvarmerne hun var så snill å være modell for. Ho blei veldig fornøyd!!
Nå venter Vestlandslefser og kakao på kjøkkenet.

Hilsen fra Kari Anne

8 kommentarer:

Inghild sa...

Høres ut som om dere har hatt en fin dag, tross forkjølelsen!

Hanne sa...

Så nydelig pose du har sydd! Og et flott stoff, ved siden av en god modell.

Solveig sa...

Hei Kari Anne. Du blei vinnaren av jubileumstrekkinga mi!
Så då må du sendemeg adressa di. solveigg(krøll)hotmail.com

Syersken sa...

Flott liten pose i et skjønt stoff.

Anonym sa...

Strikkeveska er allerede flittig i bruk. Jeg viser den til alle jeg kan, og alle sier den er rålekker. Da svarer jeg bare: vet det! Godt å høre at linerla har tatt en fridag. Ellers så får du hilse gubben å ønske god bedring!
Vigdis

¨fruTicosus¨ sa...

Tusen takk for pulsvarmermønstre. Jamen er det mye fint man kan strikke...
Har vært en liten tur på Marihøna i Larvik og kjøpt litt forskjellig garn, så da får vi se hva det blir.

Lisbeth sa...

Så my fint du lage!! Åsså så fint stoff du har brukt på posen:)

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城