lørdag 5. februar 2011

Noen ganger

blir ikke dagene sånn som man hadde trodd.........

Katte Kattrine sover nå videre i kattehimmelen..........

Gammel og skranten måtte vi ta henne til dyrlegen. Følelsen jeg hadde når jeg bestilte timen håper jeg det er lenge til jeg kjenner igjen, det var pyton.
Her er det stille, veldig stille. Det er første gang på over 25 år at vi ikke har dyr i huset. Håper det ikke varer så lenge!
God helg fra Kari Anne

6 kommentarer:

Mona sa...

Å dette var trist, men det var nok best for Katte Katrine. Du har nok mange gode minner fra årene hun var hos dere. Klem

Skautrollet sa...

Uff ja, det er alltid trist å ta den tunge avgjørelsen om å la dem få slippe. Jeg har måttet gjøre det ved flere anledninger. men er dyret sykt så har jeg ofte fått en følelse av å ha tatt en riktig avgjørelse når jeg ser de sovner inn. Men trist er det uansett....

Anonym sa...

Sikkelig trist :(
Det kan bli liv igjen til helgen. Da skal jeg ta med meg Beauty og håndarbeid. Så kan vi kose oss hele dagen. (nesten hvertfall)

Kjersti M sa...

Ååå - en god web klem til deg. Har det akkurat på samme måte nå med min gamle hund. Skal/skal ikke hver uke. Trist å miste en fibnet venn, uansett om det er hund eller katt.

Laila L S sa...

Det er trist når man må ta den avgjørelsen. Vi måtte nylig gjøre det med Kalle Kanin. Dyrlegen trodde han hadde en svulst, og mente at det var best for han å få slippe å plages. Det gjorde valget litt enklere for oss. Men det ble tomt og rart i stua når vi fjernet kaninburet. Heldigvis har vi fortsatt våre to katter så det er ikke tomt for dyr i huset.

¨fruTicosus¨ sa...

Neiånei så trist det var. Sant som Mona sier, at dere har sikkert mange gode minner. Men det er en merkelig følelse å være uten dyr. Håper det snart blir liv i stua igjen da:-)
Hilsen ¨fruTicosus¨