søndag 4. oktober 2009

Siden sist..

har jeg vært på tur med Hurtigruta, fra Tromsø til Trondheim.

vært på hyttetur med jobben til Gaustadblikk

Plommer er høstet og treet skåret ned...

Rosene er beskjært...

Reparert på et teppe som jeg ga bort i 2003, teppet er i daglig bruk - så det er ikke værst at det har vara så lenge :o)

Strikka et par pulsvarmere...


Sydd to toalettmapper, en på bestilling som jeg glemte å ta bilde av. Det var en gave til ei lita jente - så den bei sydd i rosa. Jeg har noen rester som jeg skal sy noe fint av!
Denne mappa skal jeg gi bort...


Lue har jeg også strikket . Design av Tone Soleim for Husfliden. Lekkert garn, selv om det røyter litt. Det er ca. 1000 perler på denne lua, så den er litt tung. Bjørnar nekta å stå modell, så jeg måtte ta til takke med en plastikkbolle. Den sitter fint på hodet mitt - om jeg kler lua er en helt annen sak :o) Holder på med ei lue til i et annet mønster, uten perler.


Takker for små og store spark bak for å få inn et innlegg på bloggen igjen. Jeg kan noen ganger ikke forstå hvor tida mi forsvinner. Jeg vet det vel egentlig... Mye tid har jeg brukt på trdemølla eller med staver i lysløypa. Når jeg har spist og dusja etter trening har jeg som regel "besvimt" i stolen foran tv. Jeg har jo laget noe siden sist da, men blogg lysta har lissom ikke vært der. Noen ganger er det moro bare å lese andres blogger også. Skal prøve å være litt mer sosial og blogge oftere. Det er mine mål for oktober - siden målene for september gikk rett i dass..............

Håper dere har hatt en flott helg, det har jeg! I går var vi på kino i Larvik og så Jenta som lekte med ilden. Det var flott på mange måter, hyggelig selskap, filmen var råbra og det var den nye kinoen også! Gleder meg til resten av Kulturhuset Bølgen åpner. Det er mye spennende på høstens program!
I morgen kveld er det lappeklubb og det gleder jeg meg veldig til. Tirsdag og torsdag er også booket og plutselig er det helg igjen :o)

Ha det bra - hilsen fra Kari Anne

7 kommentarer:

¨fruTicosus¨ sa...

Du har da jamen opplevd litt av hvert siden sist - ikke rart at du har hatt fårlig tid til å blogge. Utrolig at du er ferdig med lua allerede. Den så ut til å bli kjempefin. Håper vi får se den på lappeklubben. Sees i morgen!
Hilsen ¨fruTicosus¨

Linda sa...

Hei!Skal si du har gjort mye forskjellig.
tenk tur med hurtigruta,det må være drømmen.
Høres ut som du er flink til å trimme også.
Ta med kamera i lappeklubbe,er min
utfordring til deg,sikkert mye å bli inspirert av der,da har du mye til bloggen.Ha fin søndagskveld og god uke!Linda :))

Marita sa...

Du har både vært flittig og driftig, det er bare å utnytte dagene. Den filmen skal jeg også se ganske snart, gleder meg.

Mona sa...

Du har jo fått gjort mye da. Det er ikke bestandig ting går slik en tenker. Gleder meg til klubb i morra. Vi snakkes da. 9nassmutthull skal ha et julemysterium. jeg har meldt meg på. Supert hvis flere kjente er med også.
Mona

Inghild sa...

Bare for å si at jeg har vært innom! Snakkes i morgen :-)

Anita sa...

har savnet deg ihvertfall, du lager jo så fine ting!! Så flink du er til å trimme da, veldig bra! Ha en flott uke fortsatt!

Anita sa...

NÅ savner jeg deg!! Bare så du vet det :0))