fredag 7. august 2009

Skal bare hekle en til.....

Det nærmer seg slutten på ferien med stormskritt! Jeg kjenner jeg blir litt småstressa av tanken og hekler i vei i hver ledige stund. Nå har det seg sånn at jeg har mange ledige stunder, så den høyre armen min har begynt å verke :o(

Jeg merket det tidligere i uka, men det er så morro å hekle de skjønne små rundingen! På Ipoden har jeg havfruen av Camilla Läckberg, den lover bra så langt. En time går jo så fort , for ikke å snakke om to..
Så nå har jeg lovet meg selv at jeg skal ikke hekle mere enn 6 lapper om dagen til jeg ikke merker mer av verkingen i armen. I går heklet jeg 30 lapper, så det blir et drastisk kutt i produksjonen:o) - det blir heller ikke produsert mye hvis armen slår seg helt vrang....

Nå har jeg en avtale med støvesugeren og etter det skal jeg rydde på boden. Da håper jeg at jeg har fått svinga så pass på armen at jeg kan hekle et par lapper igjen!

Hilsen fra Kari Anne

13 kommentarer:

Grethe sa...

Huff da.... men det er jo så moro. Men pass på armen din, hvis du går for lenge, kan det bli skikkelig senebetennelse og det tar tid. Men jeg forstår hvor vanskelig det er.
Lykke til :0)
Ha en fin rydde og ordne dag ....

Kort og Søm sa...

Så fine farger, pass på armen, ikke morro med vondt i armen når man helst vil hekle kjempe fine rundinger!!
Takk for hyggelig kommentar hos meg,
Fredrikke :o)

Mona sa...

De er så små og søte. Nå må du være forsiktig med armen. Snakker av erfaring veit du. Det er nok lurt å begrense det litt, selv om det er vanskelig. Gleder meg til fortsettelsen.

Jorun sa...

Nydelige farger på lappene dine! Ta vare på armen!!!!
Er ferdig med havfruen og venter spent på fyrvokteren. Er helfrelst i serien av Camilla L.
Nyt helgen!!!!

Anlen sa...

Lappane vert flotte, eg forstår godt at du er ivrig. Men ta det med ro, det er ikkje morsomt med vonde armar! Eg har nesten ikkje laga noko på to veker på grunn av eit vondt handledd...

Anita sa...

Wow som du hekler!! Imponert! Det kommer til å bli rååå fint! Den høyt og lavt parken har vi snakket om å besøke på vei til hytta, som ligger nesten på Viddaseter! Men kanskje mine barn er litt for små ?? Ta det med rom med armen, litt hekling er bedre enn ingen hekling :0) Kos dere!

Quiltefia sa...

Hei!! Jeg er imponert over at du har klart å hekle så mange lapper uten!! å starte på sammenheklingen!? Attic 24 har en utrolig inspirerende blogg på alle måter. Gleder meg til å se hvordan det blir.....

Grethe sa...

Hei igjen. Takk for kommentar, disse A Christmas er ganske raske å sy hvis du først har fått tegnet av mønsteret. Jeg synes sirkelene er så fine at det kan være at jeg syr fler men med ulike navn inni. Lykke til! Håper armen din er bedre..

Linda sa...

Hei!Så koselige små lapper.
Flotte sommerfarger.Ja det er best å passe på armene,det kjenner jeg også til.
Lykke til videre med prosjekte,å brems litt i svingene.
Ha en fin uke!Linda :))

sylvia sa...

nydelige brikker i herlige farger,pass på armen nå,jeg var som du før i tida men kan ikke hekle mer pga armen å nakke.
kjempe fine ting du lager.fra sylvia

Josefine sa...

Imponert! Skal si du hekler...dette kommer til å bli fint:)
Husk å ta noen pauser da.... klem

HildeP. sa...

Hei på deg!

Kjempesøte lapper, og veldig fine farger!

Skal det bli et teppe?

Huff, kjedelig med armen. Kanskje det finnes noe støtte du kan ha på armen mens du hekler?

Ha en fin dag!

Klem Hilde

Muffin sa...

30 om dagen! Ikke rart at armen verker... de er veldig fine, skal det bli teppe? Søte glassbrikker?