søndag 1. august 2010

I vinden med Ishbel

Først så vil jeg takke min yngste søster som så velvillig stilte opp som modell for meg i dag. Når det er gjort vil jeg sende ut et aldri så lite varsel til mine nye naboer om at de ikke må bli overrasket over min iver etter å fotografere håndarbeider ute i det fri :o)

I dag foregikk fotoshooten i en havreåker :o)

Det luftet litt, kan du si. Og jeg klager ikke på været, jeg syns bildene blei fine! Det ser ut som Vigdis er klar for en liten flytur ogver åkeren....

Sjalet heter Isbel og blei strikket for noen måneder siden. Så pakket jeg ned store deler av syrommet i kasser når vi la huset ut for salg. Sjalet havnet i en av kassene som ikke var gjennomsiktige. På min jakt etter garn til et nytt prosjekt, kom jeg over sjalet denne uka. Det blei vasket

og blokket etter alle kunstens regler. Det ser nesten ut som spindelvev....

Vekten på herligheten er 45 gram!

Garnet er Kashmir. Merke på garnet har jeg desverre ikke, siden det ligger i en av de nevnte flyttekassene. Det må være verdens nydligste garn! Det kom i mitt eie etter at min eldste søster var en tur i England tidlig i våres. Garnet var dyrt, men det er en deilig å kunne unne seg noe så vakkert innimellom!!

Sjalet er strikket i den største størrelsen - og kan også brukes som et skjerf.

Fotomodellen hadde med seg en lekker stokkrose som passet perfekt til sjalet.

I fra det ene til det andre:

Her ser dere hva Bjørnar skal gjøre i ferien :o)
I morgen begynner jeg på jobb etter å hatt fire ukers ferie. Jeg gleder meg! Da er det bare å komme igang med å få snudd døgnet tilbake til normalen og glede seg til neste sommer. Da skal jeg forhåpentligvis sitte å strikke/hekle/sy hele ferien på ny veranda i sol fra morgen til kveld..

Hilsen fra Kari Anne