lørdag 27. mars 2010

Vårsøndagsvotter

De er bare vakre! Jeg gleder meg til å ta dem i bruk :o) Søndagsvottene fant jeg på bloggen til Med pinner en gang i juli 2008. Jeg har strikket et par før som jeg har lagt på et veldig lurt sted.


Ulempen med å legge ting på lure steder er at man ikke finner det man legger der igjen når man skal ha det! Jeg lurer på meg selv mange ganger.... Noe jeg ikke hadde lagt på et lurt sted var oppskriften. Den fant jeg i en av mine mange strikkemapper. Det er oppskriften til Anjapanja. Jeg skulle så gjerne ha linket til Anjapanja, men jeg finner ikke siden jeg fant oppskriften. Kanskje hun har lagt den på et lurt sted:o)


Vottene er strikket i deilige Wollmeise garn. Jeg syns de gløder Jeg kjøpte garnet på Facebook av en venn, det har fargen oliven og er av 100 % Merino superwash. Tror pinnestørrelsen var på 2,5 eller 2,75.

Nå venter et nøste med lilla Wollmeise og en og en halv hanske på meg i stolen. Håper du får en flott lørdag.

Hilsen fra Kari Anne

søndag 21. mars 2010

Årsmøte i NQF

Jeg har vært på Brunstad i Stokke. Der hadde Norsk Quilteforbund sitt årsmøte. Sammen med resten av lappeklubben fikk jeg en travel lørdag. 21 butikker skulle saumfares og en flott utstilling måtte også ses.

I butikken til Lappemakeriet meldte jeg meg på et abonnement som varer i 8 måneder som skal bli som dette teppet:

Hos Quiltefryd kjøpte jeg kit til dette lekre teppet:

Hos Kathrines Quiltestue er det jo bestandig noe som frister:

Jeg traff så mange koselige kjente som jeg ikke hadde sett og snakket med på år og dag. Nå klør det etter å begynne å sy litt igjen.
Det går mest i strikking om dagen. Jeg holder på med et par søndagsvotter i deilig Wollmeise. Olivengrønne vårvotter skal det bli. Når jeg ikke strikker på vottene striker jeg på et par vanter i lilla wollmeisegarn. Det er konsentrasjonsstrikk så det går litt smått med dem. Nå skal Bjørnar jobbe kvelden til uka så da får jeg ha som mål å bli ferdig med vantene, før våren og varmen kommer.
I ettermiddag skal jeg hjelpe til på kjøkkenet når Lågabrass og gjester inntar lokalet til Ungdomslaget i Hvarnes.

Nå skal jeg få med meg laghopping i skiflyging. Eller rettere sagt: Bjørnar ser på skiflyging og jeg strikker :o)

Jeg vil rette en stor takk til damene som gav meg ett "spark" bak til å blogge litt igjen. Skal prøve å ikke la det bli så lenge til neste gang.

Håper du får en fin søndag!

Hilsen fra Kari Anne