søndag 23. august 2009

Råsa

Georginene blomster vakkert i år også!
I går feiret min lillesøster 40 års dagen på forskudd og vi var bedt i fest på lokalet :o)

Ho ønska seg hjemmelaga gave - og det fikk ho. Englestrikketøypose i rooosa. (Etter at bildet blei tatt ble posen strøket en gang til...)

Inni posen la jeg fem bunter Viking sokkegarn i rosa og hvitt, samt et kurs i felling av hæl :o)

Gaven falt i smak og det er jo alltid hyggelig! I tillegg spleisa søstra og jeg på garn til Vestfoldkofte, som hun også hadde ønsket seg.

Min eldste søster valgte også å gi hjemmelaga gave. Til forskjell fra meg som brukte ei ukes tid på stitchery og søm har hun strikket - rekt opp - og strikket igjen siden april. Her kan du se hva hun har laget!

Nå skal jeg ut og nyte solen som skinner fra en så godt som skyfri himmel :o)

Hilsen fra Kari Anne

søndag 16. august 2009

200 +

Nå har jeg heklet over 200 lapper! Fortsatt syns jeg det er kjempegøy. Jeg hekler ca 5 - 6 lapper om dagen og jeg merker ikke noe i armen - juhu!! De hekla lappene har byttet plass med garn nøstene. Det er akkurat plass til ca 60 lapper til i boksen og da skal jeg begynne å hekle herligheten sammen. For de som lurer skal jeg ikke lage glassbrikker :o) jeg skal hekle meg et slumreteppe.
For en ukes tid siden "fikk" jeg nye briller og det tar sin tid til å venne seg til de nye glassene. Brillene er supre å hekle/sy med men sideblikket sliter jeg med samt å bytte fra fjernsyn til langsyn. Får virkelig håpe at det går seg til snart. Jeg føler meg helt ør til tider....

Det var gøy å begynne på jobb igjen etter ferien, den første uka har gått som en røyk.
I dag har min nevø bursdag, han fyller 12 år. Gratulerer så mye Johan Fredrik :o)

I september har jeg STORE planer om å gjøre ferdig 10 ufoer som jeg har liggende på syrommet. Og ikke nok med det: Jeg skal kaste minst 5 bæreposer med ræl som jeg ikke har tatt i på de siste tiåra.... Da skal jeg gå oktober i møte med hevet hode og god samvittighet til å begynne på julegaver som jeg har bestemt meg for å få unna tidlig i år.

Mens jeg venter på september skal jeg kose meg med heklinga mi og annet småtteri som jeg holder på med - som ikke jeg kan vise her, lillesøster fyller 40, og hun er innom å kikker her av og til....

Ønsker dere alle en produktiv uke med mye sol !!

Hilsen fra Kari Anne

fredag 7. august 2009

Skal bare hekle en til.....

Det nærmer seg slutten på ferien med stormskritt! Jeg kjenner jeg blir litt småstressa av tanken og hekler i vei i hver ledige stund. Nå har det seg sånn at jeg har mange ledige stunder, så den høyre armen min har begynt å verke :o(

Jeg merket det tidligere i uka, men det er så morro å hekle de skjønne små rundingen! På Ipoden har jeg havfruen av Camilla Läckberg, den lover bra så langt. En time går jo så fort , for ikke å snakke om to..
Så nå har jeg lovet meg selv at jeg skal ikke hekle mere enn 6 lapper om dagen til jeg ikke merker mer av verkingen i armen. I går heklet jeg 30 lapper, så det blir et drastisk kutt i produksjonen:o) - det blir heller ikke produsert mye hvis armen slår seg helt vrang....

Nå har jeg en avtale med støvesugeren og etter det skal jeg rydde på boden. Da håper jeg at jeg har fått svinga så pass på armen at jeg kan hekle et par lapper igjen!

Hilsen fra Kari Anne

torsdag 6. august 2009

BlafreDet er augustkonkurranse hos Blafre design . Stikk innom en tur å se - de har mye fint!!

Hilsen fra Kari Anne

tirsdag 4. august 2009

Høyt og Lavt

Har nå heklet ca 110 lapper så da er jeg vel ferdig med en tredjedel tenker jeg. Det er morro å holde på med og regner med å begynne sammenheklingen om en 50 lappers tid. Akkurat nå har

jeg ferie. En hel uke for meg selv, Bjørnar begynte å jobbe igjen i går. I dag har Vigdis, Johan Fredrik, Thea og jeg vært i Høyt og Lavt parken i Lardal.

Mens vi voksne passet på jakker og mobiltelefoner, klatret ungdommen fra tre til tre og kosa seg no veldig!

De kosa seg såpass at vi ikke dro hjem igjen før parken stengte.

Etter at opplæringsløypa var unnagjort, bar det inne i skauen. Vi fulgte dem fra bakken en stund og etterhvert som vi så at de mer enn nok klarte seg selv, satte vi oss med hvert vårt håndarbeide og kosa oss som bare det :o)

Hvis du bor i nærheten eller skal innom Vestfold så er Høyt og Lavt parken i Lardal noe jeg vil anbefale en tur til! Lørdagens Dagbladet ga terningkast 6! Vil si at unger har det utrolig morro der - voksne også (hvis du ikke har høydeskrekk da..)

Nå skal jeg kose meg med lydbok og hekletøy

Hilsen fra Kari Anne