lørdag 14. februar 2009

Flyfiller

får ikke oppdatert bloggen sin så ofte som de ønsker, har jeg hørt. Når 3 av 5 kvelder i uka tilbringes utefor heimen blir det magert utbytte på håndarbeidsfronten.

Nå er jeg så heldig at jeg har en halv times pause på jobben - som jeg bruker til å strikke. Det blir jo to og en halv times strikketid i uka og det har nå resultert i et par sokker til. Par nr. 3 så langt i år:o)

I går var jeg på besøk hos min søster og mens jeg festa trådene på paret som var ferdig fant hun frem en "liten" eske med lekkert sokkegarn.

Og vips så hadde jeg to nøster med garn i strikkeveska mi. Det skal sies at jeg måtte jamre litt for å få de. Jeg har nemlig et selvpålagt garninnkjøpstopp til påske, noe min søster syns høres veeldig kjedelig ut.

Her er tredje par ut. Siden jeg la igjen magebeltet og resten av garnet hos søstra i går husker jeg ikke hva garnet heter. Det eneste jeg husker er at garnet inneholdt aloe vera. Fingrene blei merkbart glatte når jeg strikka av garnet.


KatteKattrine har vært ute i dag!! Det er nesten som x-files - du tror det ikke før du ser det.

Ho liker seg best inne og det skjønner jeg. Det har vært en uke med kaldt vær her.
En morgen var det 23 minusgrader!

I dag er det sol fra skyfri himmel :o)
Håper du får en flott helg!
Hilsen fra Kari Anne

5 kommentarer:

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

Ja her står det ikke på! Du er jo i full gang med neste par. Jeg har jo også et nøste i veska, men jeg må jo gjøre ferdig uglene mine først. I dag har det vært så mye folk her at jeg har ikke rukket å strikke, men det plelier jo å dabbe av ut på ettermiddagen, så jeg kan bli ferdig i dag. Kos deg i hos Tante I i dag.

Anita sa...

Så kjekt med pause tid!! Hjemmestrikkende sokker får man aldri nok av heller!! Ha en fortsatt flott helg!

¨fruTicosus¨ sa...

Jaja, vi såes jo i går, men jeg må si: kjempefine sokker du lager. Måtte bare fortelle at Dalahesten dukka opp igjen i dag. Den hadde rett og slett blitt nissa bort! -litt utafor sesongen, men du skal få høre mer siden..
Hilsen ¨fruTicosus¨

Villblomsten sa...

Nydelig garn til labber .

Vi har også en kattefrøken som om hun viste seg ute ( iallefall når det er snø ) ville det kvalifisrt til en dobbelt-episode i x-files sammen med katte-frøkene din :-)