tirsdag 28. oktober 2008

Fagbrev i franske knuter

I dag har jeg hatt fri og måtte bare ha et bilde av løvet som ligger i gresset. Jeg så et lignende bilde på bloggen til Lise Lotte . Hennes bilde er selvfølgelig mye finere i farger og har en helt annen dybde enn mitt, men så har ho tatt endel flere bilder enn det jeg har :o) Det jeg ville ha fram er at det har vært sol og nesten vindstille i dag! D E I L I G .

Fagbrev i franske knuter tror jeg at jeg får når jeg er ferdig med denne lille saken. Ja, for den er liten. Ytterkanten er som ei kaffeskål - og herligheten skal bli til ei nålpute. Har regna ut at jeg må lage ca. 300 franske knuter til før jeg er ferdig....... Jeg syr med enkel DMC tråd og har tre kast på nåla i knuten. (For de som lurer......)

Har også strikket en stk Glacial Gauntlets of the Wolf og planlegger å strikke en til i kveld mens jeg ser på Jakten på kjærligheten eller no.

Den er strikket i svart Lanett

Perlene husker jeg som vanlig ikke navnet på :o)

Engleposen må vente på en tur til byen, for jeg hadde ikke nok stoff! Tenk det da - også jeg som har et rom fullstappa med stoff. Det som jeg syns var finest, var det bare noen biter igjen av. Det kan jo hende at jeg kanskje kan få lappa det i sammen sånn at jeg kan få en strikketøypose ut av det. Det krever fintenking og fundering som jeg ikke føler for akkurat nå.:o)
Nå vil jeg kose meg resten av dagen, sånn at når jeg legger meg i kveld kan tenke på at det eneste husmoraktige jeg gjorde i dag var å smøre niste og lage middag til min kjære....

Sånne dager som dette er de som lader batteriene mine - hva gjør du for å lade dine batterier??

Hilsen fra Kari Anne

mandag 27. oktober 2008

Søndagsvotter på en mandag..

Jeg har endelig fått ferdig vottene jeg har strikket på i det siste! Anjapanja's søndagsvotter som jeg så på bloggen til Pinneguri for en stund siden. De sitter utrolig godt på handa og jeg skal strikke et par til i offwhite.

Har strikket dette paret i Sisu. Lurer veldig på om det neste paret blir i Lanett..


Veldig mye lettere å ta bilder nå når venstre votten er ferdig :o)

Det ble en kort fotoseanse for jeg står midt i innflyvingen til fuglenes matfat.

Kattekattrine er jo selvfølgelig med for å se at alt går ordentlig for seg. Her prøver hun å gjemme seg i gardintrappa....

Det hører med til historien at jeg ikke fikk med meg katta inn igjen. Kan ikke skjønne det.......
Etter at jeg får støvesugd og kanskje tørket litt støv, stuper jeg inn på syrommet for å sy en englepose til. Jeg har stitcheriet ferdig, så nå gjelder det bare å finne det rette stoffet :o)
Hilsen fra Kari Anne

torsdag 16. oktober 2008

Nok en strikketøypose

Har hatt denne liggende ferdig noen dager i påvente av å treffe den nye eieren til engleposen. Siden jeg treffer henne på jobb i dag tenkte jeg det er like greit å blogge den før det er for seint :o) Trodde posen skulle få et helt annet stitcery, men ting forandrer seg underveis...

Sånn ser engleposen ut. Englene er sydd for hånd, sømmen over og under englene er maskinsydd. Posen er så sart at det var vanskelig å få fine bilder av den....

Så noen nærbilder...

Blå tutt på enden av snora....

Tror jeg rekker å sy litt før jeg drar på jobb, derfor blir dette et hasteblogginnlegg!

Hilsen Kari Anne

mandag 13. oktober 2008

Er en UFO en UFO?

Eller er det noe som heter årgangsUFO? Er det det, så har jeg gjort ferdig en årgangsUFO. - som jeg ikke kan huske når jeg sydde. Jeg husker hvem jeg sydde med og hvor. Men ikke når.....

Sånn ser herligheten ut..

Holder på med votter som jeg har i denne lille strikketøymappa. Den rommer akkurat et nøstes strikketøy :o)

Har endelig fått til å avslutte votten fint. Nå mangler bare tommel og en vott til!

KatteKattrine er ivrig assistent. Her skuer hun utover eiendommen hun regjerer over!!

Har i dag vært på jobb i bygda der jeg bor. Kjempedeilig med 5 minutters arbeidsvei! Ja, jeg kunne gått eller sykla men da hadde det jo ikke tatt 5 minutter.......

Hilsen fra Kari Anne

søndag 5. oktober 2008

Søndagsbesøk

Har i dag hatt besøk av min lillesøster, svoger, nevø og Fant. Eller Fetter Fant fra byen som vi også kaller han. Pappa kom også en tur etter hvert. Jeg hadde laga suppe, bakt horn med ost og skinke, og bakt skillingsboller. Jeg er fortsatt litt overraska over meg sjøl siden jeg hadde tenkt å "bare" steke vafler til de kom.

Mens nevøen min tilbragte mesteparten av tiden på data'n... (Sjekk sokkane)

kosa pappa med Fant på sofaen. Han likte godt å ligge på et hekla ullteppe :o)

Lillesøster hekler seg en genser. Den hun har på er ferdigkjøpt og kjempelekker!!
Det hører med til historien at hun var ferdig med bærestykket på genseren hun holder på å hekle. Etter litt fram og tilbake fant vi ut at den så veeeldig liten ut. Så det endte med at hun rakk opp hele greia... Ho lånte ei større heklenål av meg og satte igang på nytt, med en gang!

Fant flytta rundt i stua etter sola og la seg i godstolen til onkelB. Hvit og svart hund på hvitt og svart teppe. Reine kamuflasjeteppe :o)

Nå er det tv-kos og stitching som står på programmet. Skal sy en englepose som jeg har fått bestilling på.

Søndagshilsen fra Kari Anne

lørdag 4. oktober 2008

Hundevakt

Vi skal passe to vakre pappilongutter i dag. Det er morro og uvant å ha hund i hus igjen.. De liker godt å ligge på fanget og kose! Det vil si at vottene får vente til i kveld. Jeg er skikkelig gira på å få felt av, sånn at jeg kan få begynt på neste vott.

I dag blir det rydding i blomsterkasser og merking av georginer. Her får dere et bilde av Rocky og Nemo:

KatteKattrine er ikke like fornøyd med besøket, så ho har gått inn i skapet igjen.....

Lørdagshilsen fra Kari Anne

torsdag 2. oktober 2008

Jeg rakk det!

Jeg hadde satt meg som mål å sende pakka til Karipia (besøkende nr. 3000) senest fredag. Så hvis lille landpostbud min due, tar med seg brevet jeg har lagt i kassa ferdig frankert, så skulle det være framme hos Karipia før helga. Lengre nede i innlegget er det bilde av hva som er inne i pakka - så Karipia hvis du leser dette kan du stoppe her, eller se hva som er i farta oppover til deg.

Jeg måtte vekke Kattekattrine når jeg kom hjem. Ho lå å durra og sov under dyna mi. Så ho blei likegodt med en tur til postkassa ho også!

Det er noen få blader igjen på villvinen min...

På trappa har jeg erica, de er lekkre!

Dette er hva jeg har sydd til Karipia. Håper ho blir fornøyd!

I kveld skal jeg til ei venninne og prøve å skrive en revytekst eller to. Skal bli spennende å se hva vi får til.
Jeg skal i gang med enda ei engleveske. Jeg har solgt den blå og hun som kjøpte den ville ha en til! Får ikke helt til avslutninga på vottene jeg strikker, det irriterer meg veldig. Jeg går nå på med krum nakke for å se om jeg får det pent.

Hilsen fra Kari Anne