søndag 30. mars 2008

Pulsvarmere

Hei igjen!


HOBBYBODEN har en pulsvarmeralong jeg er med på.
Her er marsutgaven:

Mønsteret heter: Glacial Gautlets of the wolf
Garnet jeg har brukt er: Lanett farge nr. 4422
Perlene er fra Panduro. Farge: ja si det!


Syns innlegget mitt så bra ut helt til jeg skulle beskrive perlene..
Pakka som jeg har/hadde, et eller annet sted på syrommet mitt, er som sunket i jorden*.

* Les: - kommet innimellom en eller annen stoffbunke
- lagt i en eller annen boks
- falt ned i garnkurven som nå ser ut som et reir etter å ha lett etter pakka
- eller kommet innimellom noe annet rot

Vekk er de. Kommer garantert til å finne dem etter jeg har trykt på publiser dette innlegget.
Jeg vil gjerne si tusen takk til Vigdis som så velvillig stilte opp som modell for pulsvarmerene. Hva er betalinga for modelloppdrag nå for tida tro??
Kan det tenkes at modellen blir fornøyd med et par pulsvarmere som hun allerede har prøvd?!
Skal legge de nedi ei lekker strikkeveske som jeg skal sy på til tirsdagen, for da skal min lokale sygjeng møtes og sy en hel kveld. Gleder meg veldig!!


Kari Anne

lørdag 22. mars 2008

PÅSKEKOS 2008

I fra det ene til det andre, som farmor pleier å si. Snakk om vær i går! Det kom over 50 cm med snø og i dag skinner sola fra skyfri himmel. Og jeg har fri!!! Deilig og kose seg i solveggen med kaffe og kvikklunch. Egentlig litt uvanlig at jeg tar bilde av sjokolade, jeg pleier å spise den:o)
I går kveld hadde vi ei svær godteskål. Det har vi ikke i dag. Foxy (hunden vår) falt for fristelsen til morran og slenge innpå litt snop. Ho endte opp med et gelejordbær av den litt seige sorten som satt seg skikkelig fast i tanna. Ikke nok med at ho blei tatt på fersken, ho svinga til skåla som gikk i gulvet i tusen knas. Nå har vi ikke no smågodt :o(

Men pytt sann, hva gjør vel det når vi har appelsin og kvikklunsj. Pannebåndet er et sånt calorimetry som jeg har hentet mønster på her: http://blogg.hobbyboden.com/lindan/index.php/2007/03/27/p17973

I snøføyka i går var jeg en tur på syrommet og kom over denne. Sysak, kaller Lise Bergene den. Jeg var på kurs hos Lise og sydde denne for ei god stund siden. Halvferdig har den siden da liggi på syrommet, jeg fikk sydd den ferdig i går. Det som manglet var lukkekant og litt annet småtteri. Det blei litt stusselig å bare ta bilde av den så jeg tok med ei godt brukt nålpute og ei lita syveske.
Sånn ser den ut inni:
Mens vi venter på våren har jeg laget meg ei vårveske. Stitchery fra Leannes House ellers er resten sydd uten mønster. Litt rar i fasongen blei den, men fant ut at det ikke gjør så mye siden ho som skal gå med den (meg) også er litt rar i fasongen :o) Kan jo hende vi passer godt sammen hvis ikke gir jeg den til noen som liker den.
Lomma inni fikk også et lite stitchery. Bedre bilde av det ligger i et tidligere innlegg.
Med de beste ønsker om en fortsatt GOD PÅSKE!!
Hilsen fra Kari Anne

søndag 9. mars 2008

Snart klar for påske.

I grunnen koselig med det man lager som kan tas fram igjen år etter år!
Laget denne påskeløperen for noen år siden og fant den fram her om dagen. En kjapp tur under strykejernet, ny gul Gerbra og vips så var kjøkkenet klart for påske.

Har lenge vært fan av mønsteret Shetland Triangle Shawl som Bente B har laget. http://www.bentemor.com/blogg/?cat=71
Mønsteret er hentet fra boken Wrap Style. Min søster gikk til innkjøp av boken og jeg fikk låne den. Skjønte ikke helt åssen jeg begynte på sjalet og leverte pent fra meg boken igjen. Så kom kløen, ikke no strikketøy!! Etter ei kjapp nettrunde fant jeg denne bloggen:
http://www.slagtenhelligko.dk/2008/01/27/kogler/
Det resulterte i at par av disse:
Her ser det ut som jeg har en arm på størrelse med et monster, noe som i og for seg er riktig (kommer an på øynene som ser) men det ser ille ut på trykk!! Jeg har nemlig fått beskjed om at det må være nærbilder av det som lages og legges ut på blogg. Siden jeg er ganske lydig av meg har jeg nå gjort det! Pulsvarmerene er strikket i Lanett og matcher jakka mi helt perfekt!!

Innimellom så syr jeg litt også:
Dette skal bli en lomme inni ei veske som ligger klar til montering på syrommet mitt.
Til tirsdagen er det sykveld igjen og da kan det jo hende at jeg får ånden over meg og at jeg får gjort veska ferdig...... Mønsteret er forøvrig hentet fra Leannes House.
Hilsen Kari Anne