lørdag 4. oktober 2008

Hundevakt

Vi skal passe to vakre pappilongutter i dag. Det er morro og uvant å ha hund i hus igjen.. De liker godt å ligge på fanget og kose! Det vil si at vottene får vente til i kveld. Jeg er skikkelig gira på å få felt av, sånn at jeg kan få begynt på neste vott.

I dag blir det rydding i blomsterkasser og merking av georginer. Her får dere et bilde av Rocky og Nemo:

KatteKattrine er ikke like fornøyd med besøket, så ho har gått inn i skapet igjen.....

Lørdagshilsen fra Kari Anne

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det var 2 nydelige gutter,men jeg skjønner KatteKattrine veldig godt. Her stikker kattene bare det kommer mennesker. Endelig har jeg funnet tallene som jeg skal ha på adventslysa. Sendte bestilling i går og i dag har de kommet. Det var bare fra Tønsberg men alikevel. Ha en fin helg med både hage, hundepass og søm så sees vi på mandag. Nå skal vi ut å kappe ved. Den varmer veldig dårlig der den står på jordet. Mona

Lucy Mörck sa...

HeiHei!
sjekk ut denne linken: http://twinkiechan.com/shop.php#

Gå på galleri, så får du se mye rart.

Hilsen Lucy.

¨fruTicosus¨ sa...

Hei. Det var to fine fanter, det, men jeg må si meg enig med Mona og katta. Ja, begynner vel å gå mot slutten på sommerblomstene nå. De rosa pelargoniene mine er nå blitt både hvite, rosa og rosahvite(!)
Skjørtet er ferdig, men det ble litt stort, faktisk... Merkelig det da, siden jeg sydde det etter et som er akkurat passe. Hmm.Vi sees på mandag. Ha det fint med alle "guttene". Hilsen ¨fruTicosus¨

Anonym sa...

De var jo alldeles nydelige! Du kan si til KatteKattrine at hun kan forberede en dag til i skapet, for da kommer fetter'n fra byn. Når det gjelder håndarbeidsfronten så er nå bærestykke på klokkeblomsten ferdig. Skal i gang med mønsteret om litt.
Vigdis